Ik ben Francky Deprez, zaakvoerder van Deprez Elektro en erkend installateur FOD binnenlandse zaken sinds 1992..

We zijn een familiebedrijf waar u op kunt vertrouwen.  Geen bedrijf met veel  juristen in dienst die u trachten blijvend te binden met een juridisch zwaar contract na eventuele klachten.

Wij voeren geen groot opgezette TV campagnes of dergelijke die een smak geld kosten. Ik kan u een op uw noden afgestemd systeem voorstellen aan een degelijke eerlijke prijs. Want wees maar zeker dat u in andere gevallen meebetaald aan deze campagnes.

Op uw alarmsysteeminstallateur moet u kunnen vertrouwen. Wij maken van iedere woning / ieder bedrijf een eigen aparte studie en risico analyse. Een persoonlijke aanpak is voor ons uiterst belangrijk.

Bovendien betaalt u bij ons geen maandelijks huurcontract.

Een alarmsysteem is uw investering waard, want een eventuele inbraak of poging daartoe kan u veel meer geld kosten, door de aangerichte schade alleen al, dan de kostprijs van een degelijk alarmsysteem.

Een meldkamer is bij ons een optie, geen verplicht te nemen onderdeel van uw systeem, zoals bij andere spelers op de markt wel heel vaak het geval is ongeacht de risico analyse . Wenst u dit toch toe te voegen aan uw systeem, dan betaalt u daar bij ons een aanvaardbaar bedrag voor.

Wil u dus een degelijk en betaalbaar alarmsysteem met een goede service achteraf én een installateur waarop u kunt vertrouwen met daarbij jarenlange ervaring? Contacteer ons dan voor uw persoonlijke studie en risico analyse.

Contact

Wenst u meer informatie of een offerte op maat? Bel ons, mail ons, stuur ons een bericht via het contactformulier of kom langs op afspraak.

Meensesteenweg 96
8890 Dadizele (Moorslede)

+32 (0)56 50 24 14

Bezoek onze toonzaal op afspraak of tijdens de openingsuren.

Dinsdag – Vrijdag:
9u30-12u & 14u – 19u

Zaterdag:
10u – 12u & 14u – 18u

Gesloten op zondag en maandag